onze geuren

onze collecties

onze producten

Duurzaamheid

Onze duurzaamheidsreis

Wij geloven in onze verantwoordelijkheid om de wereld gezond en veilig te houden voor toekomstige generaties. Bolsius staat voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij doen dit met passie, vakmanschap en liefde voor mens en planeet. Zo blijven we mensen inspireren, verbinden en verwarmen met de magie van kaarslicht.

Vakmanschap

Met een rijke historie sinds 1870 zijn we gedreven door onze passie mensen te verbinden met de magie van de vlam. Met vakkundig gemaakte producten, ontworpen in Nederland en ontwikkeld in Europa.

Superieure kwaliteit

Ontdek een hoge kwaliteitsstandaard met onze zorgvuldig vervaardigde producten, waarbij we gebruik maken van geavanceerde technologieën. Geniet van een perfecte vlam en een uitzonderlijke geurafgifte.

Duurzaamheid

Met liefde voor mens en planeet, nemen we verantwoordelijkheid – door het optimaliseren van kaarsenmixen, gebruik makend van plantaardige materialen. We streven naar een milieuvriendelijke aanpak waarbij we recyclebare verpakkingen omarmen, het gebruik van energiezuinig transport bevorderen en werken aan afvalvermindering.

We zijn B Corp gecertificeerd

Als B Corp maken we deel uit van een wereldwijde gemeenschap van bedrijven die voldoen aan hoge normen op het gebied van sociale en ecologische impact. Organisaties die hun bedrijf gebruiken als een kracht voor het goede. Het markeert het begin van onze reis naar voortdurende verbetering en collectieve actie.

Meer over B Corp

Het is voor ons belangrijk om zowel voor de mens als voor de planeet te zorgen, voor nu en voor toekomstige generaties. Zij zijn de kostbaarste zaken die wij hebben en we moeten elke dag pionieren om ze te beschermen.

– Stacie Raymond, Head of Sustainability

Een strategische benadering

Het creëren van producten van uitmuntende kwaliteit in een snel veranderende wereld betekent dat we altijd in transitie zijn en blijven innoveren. Ons toegewijde team maakt niet alleen de veiligste kaarsen met de beste kwaliteit. Onze impact strategie is gebaseerd op drie pijlers: verminderen, verzorgen en betrekken. Deze pijlers begeleiden ons besluitvormingsproces op alle verschillende niveaus. Van het kiezen van leveranciers die verantwoorde materialen leveren die voldoen aan milieu- en sociale normen, tot het verminderen van energie verbruik en de uitstoot van broeikasgassen, bijvoorbeeld door het gebruiken van energiezuinige verlichting en apparatuur.

Een trotse supporter

1% for the Planet is een wereldwijde beweging die bedrijven en individuen inspireert om oplossingen t.b.v. het milieu te steunen door middel van lidmaatschappen en dagelijkse acties. Door 1% van de omzet van onze zomercollectie te doneren aan deze beweging, wordt het geld geïnvesteerd in diverse milieuprojecten. Vorig jaar hebben we €15.000 euro gedoneerd aan de 1% for the Planet beweging.

Onze geschiedenis

De continue innovatie en de altijd aanwezige aandacht voor kwaliteit is de rode draad in de geschiedenis van Bolsius. Het waren de gebroeders Bolsius die in 1870 de basis legden voor ons huidige bedrijf toen zij van bijenwas op traditionele wijze kaarsen produceerden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe producten en geweldige aanbiedingen te ontvangen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.