onze geuren

onze collecties

onze producten

Home > Shop the Look

Shop the look

Creëer een inspirerende werkruimte

Ontwerp je eigen ruimte om meer dan ooit van je werk te genieten. Het toevoegen van de juiste accenten kan je helpen productiever te blijven en je stressniveaus te verlagen. Creëer een prettige en doelgerichte werkruimte om je focus te verhogen.

De kleur perzik is terug in de mode

Perzik, zo populair in de jaren 1980, is weer helemaal in! Geniet van de zachte tinten en blaas nieuw leven in je huis! Als natuurlijke partner van lichtgrijze tinten kan perzik warmte en karakter toevoegen aan een monochroom interieur en iets onverwachts toevoegen aan de mix.

Vind jouw zen

Niets is zo uitnodigend als een heerlijk ruikende en rustig verlichte badkamer om je te helpen ontspannen. Creëer positieve energie in een zachte, warme en gezellige omgeving, terwijl je ontspant en de mentale en fysieke stress van je dag wegspoelt. Shop the Look.

Kaarsen tips

Veiligheid staat voorop! Geniet zorgeloos van kaarslicht en zorg ervoor dat ze op een stevige onderzetter staan, in een houder of op een plateau uit de buurt van nieuwsgierige handen. Nog een tip: plaats ze niet in de buurt van een warmtebron of in de zon en zorg ervoor dat ze altijd minstens 10 centimeter uit elkaar staan. Zo krijg je gegarandeerd de beste brandresultaten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe producten en geweldige aanbiedingen te ontvangen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.